Ζήκος, Σαμαράς, απ’ το καλοκαίρι!

Ένα ολοκαίνουριο πρότζεκτ λειτουργίας των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ οραματίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως θα ηγηθούν αυτής της προσπάθειας δύο πετυχημένοι άνδρες, ο Άκης Ζήκος και ο Γιάννης Σαμαράς.

Για τον δεύτερο τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ήταν επί σειρά ετών υπεύθυνος των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και γνωρίζει το έργο πολύ καλά. Όσον αφορά στον Άκη Ζήκο, έχουμε να κάνουμε με μία μεγάλη επιστροφή. Άλλωστε, αποτελεί συνήθεια στην ΑΕΚ να επιστρέφουν άνδρες που έχουν γράψει ιστορία ξανά και ξανά, με ίδιους ή διαφορετικούς ρόλους.

Όλα δείχνουν πως η επανεκκίνηση της λειτουργίας των Ακαδημιών της ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι και μέχρι τότε η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να δημιουργήσει πάσης φύσεως συνθήκες προκειμένου να βρουν Ζήκος και Σαμαράς τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ο Άκης Ζήκος μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του έσπευσε να βγάλει προσωπική ανακοίνωση, τιμώντας το μαγαζί στο οποίο εργάζεται αυτή τη στιγμή, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, κάτι που μάλλον υποστηρίζει το σενάριο που τον θέλει να αφήνει τα Εκπαιδευτήρια το καλοκαίρι:

«Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια εργάζομαι στο πιο ιστορικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας. Ποτέ άλλοτε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός δεν πλησίασε τόσο κοντά στις ανάγκες μαθητών-αθλητών.

Στη νέα γενιά Ζηρίδη είμαστε υπερήφανοι για το αθλητικό μας πρόγραμμα. Με την στήριξη της διοίκησης και την άψογη συνεργασία όλων των συνεργατών, έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει το πιο πλήρες αθλητικό πρόγραμμα υποστήριξης για μαθητές-αθλητές.

Από τη μέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, σκοπός στη ζωή μου, είναι να βοηθήσω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να πετύχουν τον στόχο τους στο άθλημα που αγαπούν! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα