“Ζήτημα αρχών και ταυτότητας η μη σύμπραξη με τη Ν.Δ.”

Στα σενάρια που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηε ο Νίκος Βούτσης. Είναι ζήτημα αρχών και ταυτότητας το να μη συμπράξει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία σε ένα κυβερνητικό σχήμα, δήλωσε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο FM 104,9».

«Το να αποκλείουμε, σε κάθε περίπτωση -είτε από τη θέση του πρώτου κόμματος, εάν δεν έχουμε αυτοδυναμία, που θεωρούμε ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, κατά τα άλλα, είτε ενδεχομένως, επειδή πρέπει να μιλάμε ρεαλιστικά και με όλα τα ενδεχόμενα, από τη δεύτερη θέση- απολύτως τη σύμπραξη σε κυβερνητικό σχήμα με τη Νέα Δημοκρατία είναι ζήτημα αρχών και ταυτότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.

Σχολιάζοντας το χθεσινοβραδινό debate των πολιτικών αρχηγών είπε πως «ήταν πολύ κλισαρισμένες ερωτήσεις και απαντήσεις, χωρίς τη δυνατότητα να υπάρχει μια εμβάθυνση, αλλά με την προφανή δυνατότητα κάθε ερωτώμενου να περιορίσει και να στρογγυλέψει, χωρίς επιχειρήματα και δεσμεύσεις, την απάντησή του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα