Ζήτησε δημοσίως συγνώμη από τον Θεοδωράκη ο Καμίνης

“Έκανα μία προσωπική κρίση για τον Σταύρο Θεοδωράκη, σε λάθος στιγμή, την οποία κακώς έκανα και του ζητώ συγγνώμη”. Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε ερώτηση σχετικά με την αναφορά του περί life style. “Όπως συνηθίζω να λέω και στην κόρη μου, από τα λάθη μαθαίνεις”, τόνισε ο κ. Καμίνης σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, σημειώνοντας ότι για τον ίδιο “το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει”.

“Απευθύνομαι και στους πολίτες που δεν βρίσκονται στα στενά όρια των κομμάτων”, υπογράμμισε ο κ. Καμίνης επισημαίνοντας παράλληλα ότι στόχος της υποψηφιότητάς του είναι η επιστροφή των απογοητευμένων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. “Χαίρομαι που η δική μου υποψηφιότητα τάραξε τα νερά και κίνησε το ενδιαφέρον του κόσμου που είχε πάρα πολλά χρόνια αδρανοποιηθεί από απογοήτευση” είπε ο κ. Καμινης τονίζοντας ότι “κυρίως μας ενδιαφέρει να φέρουμε πάλι στην κοίτη τους ανθρώπους που ήταν στην παράταξή μας και παραπλανήθηκαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Αυτούς τους ανθρώπους -όχι τα στελέχη- τους θέλουμε κοντά μας. Πιστεύω ότι αυτόν τον ρόλο μπορώ κάλλιστα να τον διαδραματίσω. Μπορώ να φέρω ανθρώπους έξω από τα στενά κομματικά πλαίσια, όπως άλλωστε το έχω κάνει και στην παράταξή μου στο δήμο”.

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι η προοδευτική δημοκρατική παράταξη δεν θα γίνει συμπλήρωμα κανενός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα