Ζήτησε μεταγραφή στην «Μπάρτσα» ο Κουρτουά!

Το έχει στο… αίμα του να προκαλεί φασαρίες! Ο λόγος για τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα διεθνή ΜΜΕ και μάλιστα για διαφορετικούς κάθε φορά λόγους!

Ο Βέλγος γκολκίπερ, που ανήκει στην Τσέλσι και αγωνίζεται δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «μπλε» να του επιτρέψουν τη μεταγραφή του στην… Μπαρτσελόνα! Ο μόλις 21 ετών τερματοφύλακας έχει καταφέρει με τις αγωνιστικές του επιδόσεις να προσελκύσει τα βλέμματα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας. Όμως αποδεικνύεται πως ο διεθνής πορτιέρο μαγνητίζει πάνω του την ίντριγκα. Πριν λίγο καιρό, ξεκίνησε μία ολόκληρη διαδικασία στο Λονδίνο, με τη διοίκηση της Τσέλσι να τον απειλεί (ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δηλαδή), ότι αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο, θα του κρεμάσει το… δελτίο στην εξέδρα για τα επόμενα δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του.

Ο Κουρτουά δεν… πτοήθηκε και συνέχισε κανονικά τη δουλειά του στη Μαδρίτη, διαρρέοντας πως θέλει να πάρει μεταγραφή στην Ατλέτικο. Πέρασε αυτό και ξαφνικά, μας προέκυψε θέμα με το αν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που ανήκει, την Τσέλσι, στους ημιτελικούς του Champions League. Έγινε ένας χαμός, βγήκε ένας όρος του συμβολαίου του σύμφωνα με τον οποίο η Ατλέτικο θα πρέπει να αποζημιώσει την Τσέλσι αν αγωνιστεί ο παίκτης εναντίον της, αλλά με την παρέμβαση της UEFA, το θέμα ξεπεράστηκε, ο Κουρτουά αγωνίστηκε και η Τσέλσι… έμεινε εκτός τελικού!

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε άλλη διαδικασία με πρωταγωνιστή τον Τιμπό Κουρτουά. Προέκυψε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα. Η οποία, πιθανότατα, δεν έμεινε στο ενδιαφέρον, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Φτάσαμε λοιπόν στο… τώρα, με τον Βέλγο να ζητά μεταγραφή για την ομάδα της Καταλονίας! Μέχρι να οριστικοποιηθεί το μέλλον αυτού του παιδιού, θα έχουμε να παρακολουθήσουμε αρκετά σίριαλ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα