Ζήτω που καήκαμε!

Η αμερικανική καρικατούρα με φόντο τα κατασκευαστικά λούσα του Μανχάταν εξελέγη πλανητάρχης, στην Ελλάδα επικρατούν καιρικές συνθήκες ανεμοδαρμένων πολιτειών των ΗΠΑ και το ποδόσφαιρο μας παύει να αποκαλείται… soccer, δηλαδή Social Ceremony, που σημαίνει κοινωνική εκδήλωση, διότι δεν είναι δυνατόν οι κοινωνικές εκδηλώσεις να συνδέονται με βομβαρδισμούς και πυρκαγιές!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα πως διακόπτει κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στη χώρα μέχρι το τίμιο Πυροσβεστικό Σώμα να αποφανθεί για τη φωτιά στην οικεία του Γιώργου Μπίκα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής  όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την  στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

Την απόφαση την πήρε ο ίδιος ο κύριος Κουτσοκούμνης, κι ας λέει η ανακοίνωση πως εκείνος εκ των υστέρων ενημέρωσε τη FIFA. Μα ο ίδιος είναι η FIFA! Η επιτροπή των έξι δεν θα μπορούσε να έχει πάρει τόσο σύντομα στη σταδιοδρομία της μία τέτοια απόφαση. Τουλάχιστον ο Κύπριος παράγοντας τα σταμάτησε όλα, όχι μόνο το πρωτάθλημα,  με το Κύπελλο να συνεχίζεται κανονικά. Τι θα γίνει στο μέλλον; Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Πριν από το Grexit αναμένεται να πέσει στο τραπέζι η λύση του ξένου αρχιδιαιτητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα