Ζαγοράκης: «Λέμε Ναι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε σαφέστατη θέση υπέρ του «ναι» εν’ όψει του κυριακάτικου δημοψηφίσματος. Είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής μετά τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Αντώνη Νικοπολίδη που τοποθετείται δημόσια και όπως αναμενόταν δήλωσε υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη, άρα και υπέρ του «ναι» για να μην μπει η Ελλάδα σε ρίσκο αβεβαιότητας. Η τοποθέτησή του έχει ως εξής:

«Πριν 11 χρόνια, το 2004, όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, κατορθώσαμε το ακατόρθωτο. Βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους από συγκίνηση και χαρά για την Πατρίδα.

Σήμερα βλέπουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες, τους γονείς μας, με πόνο και αγωνία στα μάτια. Βλέπουμε τους νέους και νέες να σχεδιάζουν το μέλλον τους μακριά από τον τόπο που γέννησε τη Δημοκρατία, μακριά από την Πατρίδα. Είναι αμαρτία για την Ελλάδα μας. Δεν μας αξίζει να ζούμε τέτοιες στιγμές. Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ που οδηγούμαστε, θα είναι η καταστροφή μας.

Η Δευτέρα θα μας βρει όλους μαζί ενωμένους. Όπως τότε. Να κρατάμε την Ελλάδα Ψηλά! Όπως τότε. Να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όπως τότε. Να είμαστε όλοι μαζί, να είμαστε Ενωμένοι!

Την Κυριακή κάνουμε την σωστή επιλογή για εμάς, μα πάνω από όλα για τα παιδιά μας.

Μένουμε στο παιχνίδι. Μένουμε στην Ευρώπη. Λέμε «ΝΑΙ» στην Ελλάδα «ΝΑΙ» στην Ευρώπη»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα