Ζαν Μπατίστ: Η αποθέωση στην Αυστραλία και η χιουμοριστική εκδοχή του «Είσαι το ταίρι μου-Parody» που έγινε viral (εικόνες +βίντεο)

To βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο με τον τραγουδιστή σε ρόλο ηθοποιού να ψάχνει να βρει τρόπους για να φτάσει στο live του στην Αυστραλία, ακόμα και κολυμπώντας.

Στιγμές αποθέωσης βίωσε από ομογενείς του Σίδνεϊ ο Ζαν Μπατίστ. Μέχρι και να φτάσει όμως την περασμένη εβδομάδα στην Αυστραλία για να πραγματοποιήσει το live του, βρέθηκε «αντιμέτωπος» με το πώς θα πληρώσει το αεροπορικό εισιτήριό του ή αναζητώντας κάποιον πιο οικονομικό τρόπο, ακόμα και κολυμπώντας αν χρειαστεί για να φτάσει στον προορισμό του.

Με το γνωστό χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τον συνεργάτη του Πάνο Βιτωράτο Μπερδεμπέ και μέλος των Jackpot, οπτικοποίησαν ένα χιουμοριστικό σκερτσάκι με τίτλο «Είσαι το ταίρι μου-parody» , αναζητώντας τις έξυπνες ταξιδιωτικές λύσεις σε καιρούς οικονομικής κρίσης, και που με το που το ανέβασαν στο διαδίκτυο, έγινε χαμός. Ο Ζαν Μπατίστ αφού πήρε την άδεια του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου «Mamounia live» που συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με τον Γιώργο Γιασεμή στη Θεσσαλονίκη, έφτασε κανονικά στο Σίδνεϊ όπου η live εμφάνισή του προκάλεσε ντελίριο στους ομογενείς θαυμαστές του.

Είσαι το ταίρι μου parody (Zan-Batist & Panos Jackpot)

Παίζουμε στο Σύδνεϋ και στη Μελβούρνη την επόμενη εβδομάδα και όπως ο Γρηγόρης στο "Είσαι το ταίρι μου", έπρεπε να βρούμε τον πιο οικονομικό τρόπο να πάμε… Ο Πάνος των Jackpot είχε την καλύτερη ιδέα!💡DJ Krazy Kon Chris Kolios Stardom Music Group

Posted by Chris Zan Batist-Χρηστος Ζαν Μπατιστ on Sonntag, 18. Juni 2017

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα