Ζητάει άρση τηλεφωνικού απορρήτου η ΠΑΕ ΠΑΟ

Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν μέλη της διοίκησης του ΠΑΟ να συνομιλούν με τον Σταύρο Κοντονή στο δίωρο της 21/11 μεταξύ 18:15 και 20:15, η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθεί αν όντως ο Υφυπουργός Αθλητισμού συνομίλησε με τον οποιοδήποτε κι αν τελικά την απόφαση την πήρε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς από μόνος του. Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε γνώση ότι σε μερίδα ΜΜΕ κατεγράφη ως ρεπορτάζ ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής επικοινωνούσε κατά το κρίσιμο δίωρο (18.15-20.15) των διαδραματιζομένων στο γήπεδο της Λεωφόρου την 21η Νοεμβρίου με ανθρώπους και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Κατηγορηματικά ανακοινώνουμε ότι ουδείς από τον Παναθηναϊκό είχε την οποιαδήποτε συνομιλία με τον κ. Κοντονή. Ως εκ τούτου εάν αρνηθούν τα δημοσιεύματα, απευθύνουμε το ερώτημα «ποιοι τελικά συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;» και ζητούμε να διαταχθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διεξαχθεί έρευνα των συνομιλιών που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο δίωρο και οι οποίες οδήγησαν στην παντελώς λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει τη διεξαγωγή του αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα