Ζητάει δημόσια τα δεδουλευμένα της γνωστή παρουσιάστρια

 

Με ένα ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο επέλεξε η Αθηναΐς Νέγκα να αποκαλύψει τις οικονομικές διαφορές που έχει με τον τηλεοπτπικό σταθμό ΣΚΑΪ λίγο μετά το αιφνίδιο «κόψιμο» του Rodeo.

«Αγαπητοί Ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που μας κόψατε, έχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε από το γραφείο κ το κρατάμε. Θα σας το επιστρέψουμε μόλις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα.Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτά στην ερημική τοποθεσία που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα .Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας», έγραψε στο Instagram της η Αθηναΐς Νέγκα.

Αγαπητοι Ιθύνοντες του Σκαι που μας κόψατε, εχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε απο το γραφείο κ το κρατάμε.θα σας το επιστρέψουμε μολις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτα στην ερημική τοποθεσια που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα .Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας

A post shared by @ athinaisnega on

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα