Ζητάει εξηγήσεις η διοίκησης της Λαμίας!

Παράξενα πράγματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στη δεύτερη κατηγορία.  Εκτός αν κάποιος ισχυριστεί πως είναι φυσιολογικά, καθώς τα έχουμε συνηθίσει…

Περίπου τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα Ηρακλής – Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League, το βαν του τηλεοπτικού σταθμού OTE TV που προετοίμαζε την κάλυψη του σημαντικού αυτού αγώνα, δέχθηκε επίθεση από βάνδαλους που κατέστρεψαν ότι βρήκαν στο διάβα τους! Οι κουκουλοφόροι τραυμάτισαν πέντε εργαζόμενους τεχνικούς που απλά έκαναν τη δουλειά τους, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι μόνο από τύχη η τυφλή βία δεν στέρησε ζωές.  Αποτέλεσμα όλων αυτών, η αδυναμία κάλυψης του αγώνα, το βαθμολογικό ενδιαφέρον του οποίου είναι έντονο, μιας και κρίνεται μία θέση για τα Play off της ανόδου στη Super League.

Σε περίπτωση νίκης της ΑΕΛ, οι Θεσσαλοί κερδίζουν στο νήμα τη Λαμία και εισέρχονται στη διαδικασία, πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Όπως είναι φυσιολογικό, οι παράγοντες της Λαμίας έκριναν ότι η ομάδας του θίγεται άμεσα από τη μη τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα είναι ευκολότερο να γίνουν… ομορφιές. Έβγαλε μάλιστα και ανακοίνωση πολύ γρήγορη στην οποία καλεί ΕΠΟ και Σταύρο Κοντονή να πάρουν θέση…:

«Μετά από αυτό που έγινε στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΟΤΕ TV στη Θεσσαλονίκη – η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου- περιμένουμε την ΕΠΟ, τον Υπουργό Αθλητισμού και την Πολιτεία να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα. Ποιοι ήταν οι κουκουλοφόροι και ποιοι δεν θέλουν το ματς Ηρακλής – Λάρισα να είναι τηλεοπτικό…;».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σταύρος Κοντονής πήρε αμέσως θέση και απάντησε με ανακοίνωση: «Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας συνέβη σήμερα, με θύματα απλούς εργαζόμενους, τεχνικούς συνδρομητικού καναλιού, που δέχτηκαν επίθεση ενώ προετοίμαζαν την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Football League, Ηρακλή – ΑΕΛ.

Η Κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και διαβεβαιώνει τον Έλληνα φίλαθλο ότι, με το νομοθετικό της έργο, στόχο έχει να εξαλείψει τις γενεσιουργές αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ελπίζουμε όλοι να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να στηρίξουν το νομοθετικό μας έργο, ακόμα και αν διατηρούν επιφυλάξεις για πτυχές του νομοσχεδίου»

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός και αναφέρει τα εξής: «Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχτηκε πριν από λίγη ώρα το βαν τηλεοπτικής μετάδοσης του OTE TV που βρίσκονταν έξω από το Καυτατζόγλειο στάδιο για την μετάδοση του αγώνα Ηρακλής-Λάρισα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άνθρωποι που εργάζονταν μέσα στο βαν και να προκληθούν ζημιές.

Οι άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου τους παρέχεται ιατρική φροντίδα και βρίσκονται υπό παρακολούθηση. Λόγω των ζημιών που υπέστη το βαν, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μετάδοση του αγώνα. Ο OTE TV καταδικάζει την επίθεση αυτή όπως και κάθε μορφή βίας».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα