Ζητούμενο η διάρκεια για τον Παναθηναϊκό

Την ικανοποίησή του για τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά που επιδεικνύουν στο γήπεδο, στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, επεσήμανε σε ομιλία του προς τους παίκτες ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.

Το «τριφύλλι» δείχνει να κυνηγά τις πιθανότητες που έχει για τον τίτλο, αλλά για να συνεχίσει με αξιώσεις στο ίδιο τέμπο, απαιτείται διάρκεια στην απόδοση και βέβαια στα αποτελέσματα. Αυτό ακριβώς τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου, απονέμοντας από τη μία τα εύσημα για την προσπάθεια και την αλλαγή της εικόνας, και στέλνοντας το μήνυμα, από την άλλη, για συνέχιση της σκληρής δουλειάς.

Ο Έλληνας προπονητής, όπως είπε και στους παίκτες του, πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση, αρκεί να έχει διάρκεια στην απόδοσή της και σταθερότητα. Οι τίτλοι κρίνονται από το σύνολο των αγώνων και όχι από μία ή δύο πρόσκαιρες επιτυχίες.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό για το δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η προσθήκη του Σωτήρη Νίνη στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας θα προσφέρει λύσεις και προοπτικές στον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος σκοπεύει να εντάξει αμέσως τον Έλληνα επιθετικό στην 11άδα. Από εκεί και πέρα, έχουν προγραμματιστεί δύο κινήσεις, κυρίως για την ενίσχυση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, καθώς επιθετικά, με την άνοδο της απόδοσης του Καρέλη, δείχνει να μην υπάρχει πρόβλημα.

Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα να παραχωρηθεί με μεταγραφή ο Πέτριτς, γεγονός που, αν συμβεί, θα γίνει κίνηση και για επιθετικό, ώστε να καλυφθεί και το συγκεκριμένο κενό. Παράλληλα, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με μάνατζερ παικτών, εξετάζοντας περιπτώσεις που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ώστε να προχωρήσουν το σχεδιασμό τους από νωρίς και να πετύχουν καλύτερες συμφωνίες, αποφεύγοντας τις αποζημιώσεις στις ομάδες τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα