Ζιγκολό επωνύμων δήλωσε ο δολοφόνος της μικρής Αννυ

Οι αποκαλύψεις για το βίο και πολιτεία του παιδοκτόνου που σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε την κόρη του Αννυ, δεν έχουν τέλος. Ο 27χρονος Στάνισλαν Μπακαρτζίεφ γνωστός και ως «Σάββας», ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κέρκυρας, ισχυρίζεται ο ίδιος ήταν ζιγκολό επωνύμων και σύχναζε σε γκέι μπαρ στα Πατήσια, όπου γνώρισε και τους δολοφόνους του Μένη Κουμανταρέα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο παιδοκτόνος Stanislav Bakardziev, γνωστός και ως «Σάββας» προσπάθησε να βάλει τους αστυνομικούς σε ροζ κουτσομπολιά, προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να μεθοδεύσει τις επόμενες κινήσεις του:

«Έχω κάνει έρωτα με πολλούς επώνυμους της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας. Κοιμήθηκα με δύο μόδιστρους και έναν γνωστό κομμωτή. Τους αναγνώρισα μετά όταν τους είδα στα κανάλια. Μου έδιναν πολύ καλά λεφτά, 100-200 ευρώ την φορά»

Μάλιστα για να τραβήξει ακόμα περισσότερο την προσοχή των αστυνομικών, προχώρησε σε πικάντικες λεπτομέρειες και αξιολόγηση των επιδόσεων των επωνύμων, στις συνευρέσεις τους.

Παρόλο που απέτυχε να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς, οι ισχυρισμοί του επιβεβαιώνονται σε ένα βαθμό, αφού πράγματι πριν γνωρίσει την Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, σύχναζε σε γκέι μπαρ στα Κάτω Πατήσια, ψαρεύοντας πελάτες. Εκεί γνώρισε και τον 25χρονο Stefan Matasareanu και τον 29χρονο Cosmin Gaitan, που δολοφόνησαν τον 83χρονο συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, τον Δεκέμβριο του 2014, στο σπίτι του στην Κυψέλη.

Επίσης στους αστυνομικούς είχε καταθέσει και ένας «φίλος» του Σάββα, με τον οποίο είχε γνωριστεί το 2007 μέσω της τραβεστί Ρόζα, που ήταν κοινή γνωστή τους και έγιναν ζευγάρι από το 2008 έως το 2010 που γνώρισε την Ντιμιτρίνα.

Κοινά χαρακτηριστικά δραστών με τη δολοφονία Κουμανταρέα

Παρά το γεγονός ότι η ειδεχθής δολοφονία της Αννυ δεν συγκρίνεται με την υπόθεση του Κουμανταρέα, οι αστυνομικοί εντοπίζουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά στους δράστες, όπως η απαξία τους για την ανθρώπινη ζωή και τα οικονομικά τους κίνητρα.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας εξαφάνισε το παιδί γιατί φοβόταν ότι θα έχανε την Ντιμιτρίνα, η οποία εκδιδόταν προσφέροντας του οικονομική άνεση για να έχει καλή ζωή και ναρκωτικά, ενώ ο Stefan και ο Cosmin (κυρίως ο πρώτος) δεν δίστασαν να σκοτώσουν τον επί μία δεκαετία ευεργέτη τους για να του αποσπάσουν 200.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του μετά από πώληση ακινήτου.

Επιπλέον ο Σάββας μετά τα όσα έκανε, σύχναζε σε ίντερνετ καφέ για μέρες, ενώ ο Stefan δύο ημέρες πριν την σύλληψη του διασκέδαζε μέχρι πρωίας σε κλαμπ στο Γκάζι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα