Ζιντάν… ο διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι!

Στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν βλέπουν οι Ισπανοί τον διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, την ίδια στιγμή που η συζήτηση περί… αντικατάστασης του Ιταλού έχει αρχίσει να «ανάβει».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύουν έγκυρες εφημερίδες στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, η ιδέα προώθησης του Ζιντάν στο πόστο του επικεφαλής του τεχνικού τιμ γεννήθηκε από πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά θεωρήθηκε σκόπιμο να δοκιμαστεί πρώτα στους… αναπληρωματικούς της Καστίγια. Όπως φαίνεται ο Γάλλος έχει περάσει τις… εξετάσεις και δρομολογείται ήδη η αναβάθμισή του. Οι Μαδριλένοι βλέπουν στον Γάλλο τον… Πεπ Γκουαρδιόλα της Ρεάλ, θεωρώντας πως διαθέτει όλα τα στοιχεία για μία μεγάλη καριέρα ως προπονητής.

Όσον αφορά τον Κάρλο Αντσελότι, ο Ιταλός έχει αρχίσει να δέχεται έντονη κριτική τόσο από τον κόσμο, όσο και από ανθρώπους που πρόσκεινται στη διοίκηση της «Βασίλισσας». Η εικόνα του έχει «πληγωθεί», ενώ οι διαφαινόμενες εξελίξεις δεν είναι άσχετες με την επιλογή του να αναστείλει για αργότερα τις συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο. Πληροφορίες κάνουν λόγο για εξελίξεις από αυτό το καλοκαίρι, αλλά καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο, την ίδια στιγμή που ο Αντσελότι εμφανίζεται ως υποψήφιος για τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Σε κάθε περίπτωση, οι Μαδριλένοι βλέπουν τον Ζινεντίν Ζιντάν ως τον διάδοχο του Ιταλού τεχνικού, καθώς είναι διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για να καθιερωθεί στον πάγκο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα