Ζιντάν: Ο Κριστιάνο καλύτερος του Μέσι

Το ποδόσφαιρο, εκτός των άλλων, είναι και δημόσιες σχέσεις. Ο ικανότατος – κατά τα άλλα – Ζινεντίν Ζιντάν το έχει αντιληφθεί και φρόντισε να «φτιάξει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να έχει τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο πλευρό του.

Ο Γάλλος τεχνικός της «βασίλισσας» μίλησε στη Record τόσο για την «κόντρα» του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι, όσο και για την απόφασή του να γίνει προπονητής. Πιο αναλυτικά:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος. Στον Κριστιάνο προσάπτουν πολλά πράγματα αλλά ξέρω πως είναι καλός άνθρωπος. Ο Μέσι είναι ο ανταγωνιστής του και αυτή η κόντρα είναι καλή για το ποδόσφαιρο, είναι αυτό που θέλει να βλέπει το κοινό.

Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι μια μέρα θα γινόμουν προπονητής. Όταν σταμάτησα να παίζω το μόνο που ήθελα ήταν να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Μου άρεσε να είμαι στο γήπεδο γιατί ήταν αυτό που ήξερα να κάνω. Αυτό που ακολούθησε δεν το είχα φανταστεί.

Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρω να περάσω αυτά που θέλω στους παίκτες. Έχω μια πολύ σοβαρή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που με καταλαβαίνουν και κάνουν ότι τους ζητάω. Το να είναι συγκεντρωμένοι είναι πολύ σημαντικό αλλά καταλαβαίνω πως δε γίνεται να είναι όλοι και πάντα συγκεντρωμένοι. Τους λέω: “σε δέκα χρόνια θα τελειώσει όλο αυτό. Η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα