Ζοάο Πέδρο: «Ομάδες της Κύπρου δίνουν παιχνίδια»!

Σαφή υπονοούμενα για την αξιοπιστία του κυπριακού πρωταθλήματος άφησε ο αρχηγός του Απόλλωνα Λεμεσού Ζοάο Πέδρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική ιστοσελίδα «mainsfutebol.pr».

Ο Πορτογάλος στράικερ υποστήριξε πως ο ΑΠΟΕΛ ελέγχει τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες κι αυτός είναι ο λόγος που ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν πολλές πιθανότητες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

«Η Λεμεσός είναι η ωραιότερη πόλη της Κύπρου, χωρίς αμφιβολία. Στα ντέρμπι υπάρχει πάντα ωραία ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι ζουν το ποδόσφαιρο με τρόπο διαφορετικό από ό,τι είχα συνηθίσει. Αισθάνομαι την αγάπη όλου του κόσμου, αν και υπάρχουν και προβλήματα. Για παράδειγμα το παιχνίδι ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ διεκόπη για μία ώρα, γιατί πετούσαν κροτίδες. Πέρυσι οι οπαδοί της Ανόρθωσης μπήκαν στο γήπεδο και κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά. Συμβαίνουν κι αυτά πού και πού» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος επιθετικός και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ομάδες που όταν δεν έχουν κάποιο στόχο, δίνουν τα παιχνίδια. Είναι κάτι που υπάρχει εδώ στο ποδόσφαιρο και ίσως λίγο περισσότερο από ό,τι σε άλλα πρωταθλήματα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις το ΑΠΟΕΛ, γιατί ξέρουμε ότι ελέγχει κάποια παιχνίδια με μικρότερες ομάδες. Ξεκινήσαμε με δύο στόχους φέτος, να μπούμε στους ομίλους του Europa League και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που ο πρόεδρος επιθυμεί από τότε που ανέλαβε, εδώ και πέντε χρόνια. Είμαστε σε καλό δρόμο, στην τέταρτη θέση, 4 βαθμούς από την κορυφή».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα