Ζούσε σε γηροκομείο : Το άγνωστο δράμα του Πέτρου Φυσσούν

Τα τελευταία χρόνια ο Πέτρος Φυσσούν είχε δεχτεί πολλά «χτυπήματα» της μοίρας, που άρχισαν σιγά-σιγά να τον λυγίζουν. Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από 13 χρόνια η κόρη του Άνια, καρπός του μεγάλου έρωτά του με την Τέτα Χατζηχρήστου αποφάσισε να απαρνηθεί τα εγκόσμια και να κλειστεί σε μοναστήρι, ακολουθώντας τον δρόμο του Θεού ως μοναχή Πορφυρία. Αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο πλήγμα για τον ηθοποιό, που μαζί με τα οικονομικά προβλήματα που ήρθαν να συμπληρώσουν το παζλ της δυστυχίας του, τον βύθισαν σε μεγάλη θλίψη. Το αποκορύφωμα της οικονομικής του καταστροφής ήρθε το 2013, όταν η σπιτονοικοκυρά του διαμερίσματος στην Άνω Πεύκη όπου διέμενε με τη σύζυγό του, τους έκανε έξωση , λόγω ανεξόφλητων χρεών. Αν και κατέρρευσε εκείνη την περίοδο, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί κάποιες μέρες στο νοσοκομείο για να συνέλθει, ο Πέτρος Φυσσούν, προσπάθησε να σταθεί εκ νέου στα πόδια του, μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2015, όταν από τη ζωή έφυγε η λατρεμένη σύζυγός του.

Για έναν ολόκληρο χρόνο και μέχρι να την ακολουθήσει στη «γειτονιά των αγγέλων» όπου ταξίδεψε στις 5 Δεκεμβρίου, ο Πέτρος Φυσσούν, σύμφωνα με την Espresso, νιώθοντας εντελώς μόνος και χωρίς κανέναν δικό του άνθρωπο δίπλα του, επέλεξε να ζει στο Γηροκομείο Πειραιά.

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του Γηροκομείου, η κηδεία του αείμνηστου ηθοποιού, θα τελεστεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πευκακίων στον Λυκαβηττό, και θα την τελέσει ο πνευματικός του, πατήρ Βασίλειος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα