Ηλεκτρονική ψηφοφορία και θεματικά debate ζήτησε ο Μανιάτης

Ηλεκτρονική ψηφοφορία και θεματικά debate ζήτησε από το Νίκο Αλιβιζάτο, ο Γιάννης Μανιάτης, υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Μανιάτης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η παρουσία του κ. Ν. Αλιβιζάτου και όλων των μελών της Επιτροπής του είναι η καλύτερη εγγύηση ότι το εγχείρημα της ανανέωσης της Προοδευτικής Παράταξης θα είναι πετυχημένο. Κατέθεσα στον κ. Ν. Αλιβιζάτο τις ακόλουθες 3 προτάσεις, τις οποίες είχα δημόσια ανακοινώσει στη συνέντευξή μου της Πέμπτης 31ης Αυγούστου κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς μου

  1. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται η διενέργεια ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, είτε με φυσική παρουσία, είτε εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, για την απρόσκοπτη συμμετοχή στην ψηφοφορία όλων όσων το επιθυμούν και ιδιαίτερα των νέων, αλλά και του απόδημου Ελληνισμού.
  2. Διενέργεια debates με κοινές εμφανίσεις των υποψηφίων κατά το δυνατόν και στις 13 Περιφέρειες της χώρας, για άμεσο διάλογο με τους πολίτες σε όλη τη χώρα και ουσιαστική συμμετοχή τους στην κοινή προσπάθεια για τη νέα Προοδευτική Παράταξη.
  3. Οργάνωση 2 ανοιχτών θεματικών συζητήσεων για κορυφαία θέματα της χώρας, όπως π.χ.: α) την ανεργία, σε περιοχή με οξύ πρόβλημα, όπως π.χ. στη Δυτ. Αθήνα και β) τη στήριξη των επενδύσεων, σε χαρακτηριστική περιοχή, όπως π.χ. στα Μεταλλεία Χαλκιδικής.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα