«Ηλεκτροσόκ» με 4 αποχωρήσεις!

Η πιάτσα είχε… βουίξει τις τελευταίες μέρες ότι έρχεται σφοδρό κύμα… εκκαθαρίσεων στο λιμάνι  και η έντονη αυτή φημολογία επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό ν’ ανοίγει την πόρτα της εξόδους σε 4 στελέχη του ρόστερ του.

Πιο θορυβώδης αποχώρηση, αυτή του Στέφανου Καπίνο. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μάιντς και θεωρήθηκε ως ο διάδοχος του Ρομπέρτο, έχασε φέτος τη θέση του βασικού μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αποχωρεί μετά από 2,5 χρόνια.

Ένα άλλο μεγάλο όνομα που αποχωρεί άμεσα από τους Πειραιώτες είναι ο Μεχντί Καρσελά. Ο Βελγο-Μαροκινός εξτρέμ, ο οποίος αποκτήθηκε μετά… Βαΐων και Κλάδων το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και αποχωρεί κι αυτός άδοξα, δίχως να έχει αφήσει το αποτύπωμα του στους «ερυθρόλευκους».

Οι άλλες δύο άμεσες αποχωρήσεις ήταν σαφώς πιο προβλεπόμενες, αφού οι Σάσα Ζντιέλαρ και Χρβόγε Μίλιτς δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Τάκη Λεμονή και ήταν κοινό μυστικό ότι θα αποχωρούσαν κι αυτοί από το λιμάνι.

Μία κίνηση που έρχεται να… ταράξει τα νερά στο Ρέντη και δείχνει την σαφή διάθεση του Ολυμπιακού να συρρικνώσει το ρόστερ του και να «τελειώσει» παίκτες που δεν ήταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Οι τέσσερις παραπάνω ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να φέρουν προτάσεις για να συνεχίσουν σε νέα ομάδα, ενώ μέχρι νεοτέρας θα προπονούνται με την δεύτερη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα