«Ημέρα τελικών» στον OTE TV!

Αυτό κι αν είναι σαββατόβραδο. Όσοι πιστοί προσέλθετε και όσοι συνδρομητές του OTE TV προετοιμαστείτε για μία μεγάλη νύχτα. Δύο μεγάλοι τελικοί Κυπέλλου με διαφορά μίας ώρας. Και τι τελικοί; Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να κοντραριστούν οι… «αιώνιοι» τόσο στη Γερμανία, όσο και στη Γαλλία. «Αιώνιοι» όχι απαραίτητα με την έννοια που έχει στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα έχουμε να κάνουμε με σούπερ διασταυρώσεις.

Στη Βερολίνο, λοιπόν, στις 21:00 η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι δύο καλύτερες ομάδες κοντράρονται σε τελικό για τέταρτη φορά τα τελευταία εννέα χρόνια. Από τις 20.00, η εκπομπή «Ημέρα Τελικών» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Βασίλη Σαμπράκο θα αναλύσει όλα τα δεδομένα του Der Klassiker, ενώ θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από το Βερολίνο και απευθείας συνδέσεις με τον απεσταλμένο του OTE TV, Άλκη Τσαβδαρά, ο οποίος και θα μεταδώσει την αναμέτρηση από τη συχνότητα του OTE SPORT 1 HD.

Στη Γαλλία, η πολυνίκης του Κυπέλλου, Μαρσέιγ των 10 κατακτήσεων, θέλει να πάρει πίσω το στέμμα από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φιλοδοξεί να αποχαιρετήσει τους Παριζιάνους με έναν ακόμη τίτλο. Η κάλυψη του αγώνα στο Stade de France αρχίζει από τις 21.00 (OTE SPORT 2HD), ενώ η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από τον Τάσο Κολλίντζα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα