Ημέρες Πέλκα στον ΠΑΟΚ

Δύο σερί 90λεπτα έπαιξε για πρώτη φορά φέτος ο Δημήτρης Πέλκας, δύο νίκες με συνολικό σκορ 7-0 πέτυχε ο ΠΑΟΚ! Ο 24χρονος μέσος του «Δικεφάλου του βορρά» δεν έγινε… Κούδας μέσα σε μία νύχτα, αλλά σίγουρα ακόμη και οι παλιοί φίλοι της ομάδας θα δυσκολευτούν να θυμηθούν άλλον Έλληνα μέσο της ομάδας τους να γίνεται απόλυτος πρωταγωνιστής σε ένα ντέρμπι.

Ο Πέλκας είναι η απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να στηριχθεί και στο «ελληνικό αίμα». Ούτε ο Ελ Καντουρί, ούτε ο Μπίσεσβαρ έχουν κάνει παιχνίδι σαν αυτό του «δεκαριού» από τα Γιαννιτσά που μάλλον θα πάρει αγκαλιά τα τρόπαια του MVP και του «Καλύτερου γκολ» της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Με τα πέντε γκολ και τις τέσσερις ασίστ σε 14 εγχώρια παιχνίδια, είναι πλέον και αριθμητικά ο ηγέτης του φετινού ΠΑΟΚ και ο Μίκαελ Σκίμπε σίγουρα θα αισθάνεται ανακουφισμένος με την καινούρια αξιόπιστη επιλογή που προκύπτει και που είχε ανάγκη η Εθνική μας ομάδα μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου.

Είναι μάλλον ξεκάθαρο ότι ο Πέλκας είναι πλέον ο βασικός επιτελικός μέσος του ΠΑΟΚ, αφού αυτά που έκανε κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν οργιώδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα