Ημερίδα για τον εθελοντισμό από το υπουργείο Παιδείας

Με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού το Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης του προγράμματος «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους» με θέμα: «Ο εθελοντισμός ως διαχρονική ανθρωπιστική και αναπτυξιακή αξία».

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Φίλιππος Λέντζας και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μανούρης. Ειδικές τοποθετήσεις για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει θα κάνουν οι εκπρόσωποι συνεργαζόμενων φορέων και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει επίδειξη από το πυροσβεστικό σώμα για τους τρόπους διαχείρισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα ΝΕΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ – ΓΚΑΖΙ (Πειραιώς 100 – Γκάζι).

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Οκτώβριο του 2001 έως σήμερα και έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί σε 200 Δήμους, περίπου 10.000 εθελοντές. Οι πολίτες αυτοί αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για τις τοπικές κοινωνίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα