Ηρακλής: Δεν σκέφτεται τη μεταγραφή ο Βέλλιος

Προσωρινό τέλος στα μεταγραφικά σενάρια θέλησε να βάλει ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, δηλώνοντας πως ο επιθετικός του Ηρακλή δεν σκέφτεται στην παρούσα φάση τη μετακίνησή του.

Ο Κώστας Βέλλιος – πατέρας του 23χρονου ποδοσφαιριστή – μίλησε στην εφημερίδα Goal, λέγοντας ο γιος του συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και δεν επηρεάζεται από τον θόρυβο που γίνεται γύρω από το όνομά του…

«Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο Απόστολος δεν έχει δείξει τίποτα ακόμη. Μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα, έχει μεγάλο ρεπερτόριο επιθετικά, το οποίο ακόμη δεν έχει ξεδιπλώσει», ήταν τα πρώτα του λόγια. Και συνέχισε: «Αυτή είναι η παιδεία που υπάρχει στο εξωτερικό και ειδικά στην Αγγλία η νοοτροπία είναι αυτή, πως αμυνόμαστε όλοι. Από εκεί και πέρα, το να καταφέρνεις να ανταποκρίνεσαι σωστά σε άμυνα και επίθεση είναι θέμα δουλειάς.

Μην ακούτε όσα λένε πως ετοιμάζεται να φύγει. Η καρδιά του Απόστολου χτυπάει για τον Ηρακλή. Ήθελε να έρθει πολύ το καλοκαίρι και τώρα χαίρεται αυτό που ζει, απολαμβάνει αυτές τις στιγμές. Δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο. Ούτε να περνάει από το μυαλό σας πως μπορεί να επηρεαστεί από όλη αυτήν τη δημοσιότητα. Η σκληρή δουλειά θα τον πάει στο μέλλον ένα βήμα παραπάνω.

Το συμβόλαιο με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, τελειώνει το καλοκαίρι. Μετά θα δούμε. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, ούτε βιασύνη για τίποτα υπάρχει. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μία προσπάθεια στον Ηρακλή, ο Απόστολος είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Ο προσανατολισμός είναι η εξέλιξη μέσω της δουλειάς, έγινε μια καλή νίκη επί της Καλλονής, ένα χατ-τρικ, όμως ακολουθεί ματς Κυπέλλου την Τρίτη με τη Βέροια. Αν σκέφτεσαι την καριέρα στο εξωτερικό, ενώ οι υποχρεώσεις συνεχίζονται, χάνεις την ουσία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα