Ηρεμία πριν από την καταιγίδα!

Θέμα ωρών είναι να μάθουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη βόμβα που τοποθέτησε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και πυροδότησε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η υπάρχουσα διοίκηση, οι δύο παρατάξεις, αλλά και η FIFA εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα μετά την έρευνα, τις αποκαλύψεις και το πλάνο της επόμενης μέρας του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ, αφού φάνηκε ξεκάθαρα πως το μόνο ενδιαφέρει τους Έλληνες παράγοντες είναι το πως θα «πείσουν» τις Ενώσεις να ψηφίσουν συγκεκριμένα και το μόνο που ενδιαφέρει τη FIFA είναι να… τηρείται το αυτοδιοίκητο το οποίο η ίδια έχει ευτελίσει.

Την Παρασκευή, 14/10, θα βρεθεί στην Ελλάδα ο τοποτηρητής της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης για να εγκαθιδρύσει τη διοίκηση της ΕΠΟ βάση των προσταγών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα πρόσωπα και τη χρονική διάρκεια αυτής της «συνθήκης».

Πέραν του Κύπριου παράγοντα, με το θέμα ασχολείται ο Τζιάνι Ινφαντίνο και ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, με τον τελευταίο να έχει αυξημένες αρμοδιότητες και στην ουσία να αποφασίζει για τα πρόσωπα. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως τελικά ο Παναγιώτης Περάκης δεν θα είναι ο εκλεκτός του Θεοδωρίδη.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα