Ηρεμία πριν την καταιγίδα

 

Ρίχνουν τους τόνους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με την ελπίδα να μετατρέψουν την αυριανή ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών σε γιορτή. Μέχρι ώρας παραμένουν κενές οχτώ θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν με τρόπο που δεν θα φέρει νέα προβλήματα στο εσωκομματικό πεδίο.

Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η 5μελής Επιτροπή, ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη θα συνεδριάσει η γραμματεία, στην οποία θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν οι περισσότερες.

Την ίδια ώρα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διέψευσε ότι υπάρχει ρήγμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα σχόλια που προκάλεσε η τροπολογία του για την προετοιμασία σχεδίου σε περίπτωση εξόδου από την Ευρωζώνη, η οποία απορρίφθηκε. «Πρόκειται για διάλογο μέσα στο κόμμα» είπε ο κ. Λαφαζάνης και τόνισε ότι πάντα υπερασπίζεται τις συλλογικές αποφάσεις.

Πονοκέφαλο πάντως εξακολουθούν τα προκαλούν ονόματα όπως του Γ. Βαρουφάκη και του Κ. Λαπαβίτσα που θα έλθουν και πάλι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μεταξύ των πτερύγων του ΣΥΡΙΖΑ, είτε για διαπραγματευτικούς λόγους είτε για να γίνει συζήτηση επί της ουσίας. Προβλήματα προκαλεί και η υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη, ο οποίος υπήρξε προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην ευρωλίστα του ΠΑΣΟΚ το 2009.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα