“Ηχηρό χαστούκι στον Τσίπρα η συμμετοχή στις εκλογές στην Κεντροαριστερά”

Στις εκλογές στην Κεντροαριστερά για την ανάδειξη νέου αρχηγού και την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αναφέρθηκε ο Κώστας Καραγκούνης μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm»

«Η αξιοσημείωτη συμμετοχή του κόσμου υπό μία έννοια είναι ένα ηχηρό χαστούκι προς τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι η προσπάθεια όλων των κυβερνώντων αυτόν τον καιρό -και του κ. Τσίπρα προσωπικά- να δείξουν ότι ήταν οι κυρίαρχοι στον κεντροαριστερό χώρο, ακυρώνεται»  είπε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Kαι συνέχισε λέγοντας: «Πέρα από τον μεγάλο αριθμό των συμμετεχόντων είναι σημαντικό να δούμε και ποιοι προκρίθηκαν σε αυτή τη διαδικασία. Οι δύο που είχαν έντονη αντικυβερνητική διάθεση και διάσταση ήταν αυτοί που τελικά προκρίθηκαν.
Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι πηγαίνοντας στις εκλογές σίγουρα φαίνεται πλέον -και από όλες τις μετρήσεις και τις εκλογικές αναμετρήσεις, όπως αυτή η χθεσινή- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδυναμώνεται και έχω την αίσθηση ότι το μέλλον είναι πολύ δυσοίωνο γι αυτή την κυβέρνηση”.

“Εμείς σαν ΝΔ ισχυριζόμαστε ότι θα είμαστε η ισχυρή πλειοψηφία του αύριο» τόνισε ακόμα ο κ.Καραγκούνης, αναφέροντας πως «υπάρχει μία έντονη αντικυβερνητική διάθεση του κόσμου και […] τα ψέματα και η ανικανότητα των κυβερνώντων θα πληρωθούν πολύ ακριβά και αυτό που η ΝΔ λέει υπευθυνότητα και πραγματική ελπίδα θα ανταμειφθεί».

Όλες οι μεγάλες επενδύσεις και τα μεγάλα έργα έχουν βαλτώσει”

Σε ό,τι αφορά την τρίτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος ο κ. Καραγκούνης υπογράμμισε ότι «βασικό ζήτημα αυτής της αξιολόγησης είναι να προχωρήσουν και οι αποκρατικοποιήσεις και οι επενδύσεις».«Όλες οι μεγάλες επενδύσεις και τα μεγάλα έργα έχουν βαλτώσει καθώς αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν μπορεί, δεν το πιστεύει και δεν ξέρει να το κάνει» είπε ο κ.Καραγκούνης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα