Η άβαφη σέλφι της Ράνιας Θρασκιά

Η Ράνια Θρασκιά διαθέτει ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση, καθώς έχει φυσική ομορφιά.

Κάτι που το γνωρίζει ομολογουμένως και η ίδια, τολμώντας φωτογραφίες στις οποίες είναι τελείως μα τελείως αμακιγιάριστη. Το ίδιο έκανε και το πρωί της Πέμπτης, περνώντας και το μήνυμα που ήθελε…

“Ξύπνησα σήμερα με τη σκέψη στη συνήθεια. Τρομάζω κάθε φορά που διαπιστώνω πόση αντοχή έχουμε για καταστάσεις και ανθρώπους που μας κρατάνε μακριά από τις επιθυμίες και τους στόχους μας, μόνο και μόνο γιατί νιώθουμε οικεία μέσα σε αυτές… Λύπη, αγανάκτηση, θυμός, παράπονο, απογοήτευση… Τόσο ισχυρά συναισθήματα και όμως η συνήθεια τα νικάει κατά κράτος… Πώς βολεύεσαι σε μια αφιλόξενη αγκαλιά; πώς χωράς μέσα σε σκληρές λέξεις; πώς μένεις κάπου που δεν σε αγαπούν για όλα όσα είσαι; πώς συμβιβάζεσαι χωρίς ελπίδα; ποιος σε έπεισε ότι αξίζεις κάτι πιο λίγο από το πιο μεγάλο σου όνειρο; Ποιος σου άρπαξε την ευκαιρία στην ευτυχία; Κοίτα μέσα στην ψυχή σου. Εκεί είναι όλες οι απαντήσεις. Μην φοβηθείς την αλήθεια σου. Φώναξε την να την ακούσουν όλοι. Θα δεις πως αλλάζει ξαφνικά η κάθε μέρα και από μια συνήθεια μόνο, γίνεται κάτι για το οποίο αξίζει να σηκωθείς από το κρεβάτι σου, να ξεβολευτείς λίγο και να αρχίσεις να ζεις. Σε μια ζωή που αρχίζει να μοιάζει με το όνειρό σου. Καλημέρα…”, σχολίασε η Ράνια Θρασκιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα