Η άγνωστη φιλανθρωπική δράση των παικτών του Survivor-Ποιους βοήθησαν στον Άγιο Δομίνικο (βίντεο)

Μεγάλος σάλος είχε προκληθεί όταν τα φώτα της δημοσιότητας είχε δει πριν από δύο μήνες, ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και κάποιοι άλλοι παίκτες, έκαναν κρυφά από την παραγωγή, ανταλλαγή φαγητού και προϊόντων με τους κατοίκους του Αγίου Δομίνικου. Μόνο που σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Μπο καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» η αλήθεια πίσω από αυτό το περιστατικό είναι άλλη κα μάλιστα πολύ συγκινητική.

«Βγήκαμε έξω κάποιες φορές, το οποίο καταδικάστηκε από την παραγωγή και σταμάτησε. Όλοι οι τοπικοί είχαν οικονομικό πρόβλημα, και ο βαρκάρης που μας πηγαινοέφερνε, και η οικογένειά του ήταν πολύ θερμή, και μας έδινε ζωή και δύναμη, προσπαθήσαμε να δούμε τι να κάνουμε για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν νερό και ρεύμα.» ανέφερε ράπερ.

«Έχουν γίνει διάφορα, έχουμε δώσει όλοι διάφορα! Είχε κάνει κάποια πράγματα με τον Γιώργο. Δεν έγινε κάποια εμπορική συμφωνία… μπορεί να δει κάποιος το ρολόι σου και να πεις τι ωραίο είναι, και να του το δώσεις» είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως ο Ντάνος έδωσε τα παπούτσια του στον βαρκάρη γιατί έχει έξι παιδιά.

«Δεν έφερνε προμήθειες, λίγη ζάχαρη, λίγο ψωμάκι, τα οποία κόπηκαν όμως! Φεύγοντας κάναμε κάποια πράγματα για αυτή την οικογένεια, να βοηθήσουμε λίγο» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα