Η ά(ερα)μυνα και τα λόγια του «αέρα»

Στο αμυντικό δίδυμο της ομάδας του επιχειρεί να μεταβιβάσει τις ευθύνες για την ήττα στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, καταφεύγοντας σε μία αντίδραση πανικού, ενώ δεν το συνηθίζει.

Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε έξαλλος με τους Μποτία και Ντα Κόστα, στους οποίους άσκησε δριμύτατη κριτική για την απόδοσή τους στον τελικό. Επί της ουσίας, χρέωσε στους δύο παίκτες την ήττα και την απώλεια του τίτλου.

Ωστόσο, είναι απορίας άξιον το γιατί ο νεαρός τεχνικός επέλεξε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς; Οι αδυναμίες στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού ήταν γνωστές από το ξεκίνημα της σεζόν και φάνηκαν περίτρανα στο Champions League, αλλά και στα δύο παιχνίδια με την Άντερλεχτ στο Europa League. Άλλαξε κάτι από τότε; Ή μήπως ο Σίλβα αισθάνθηκε εκτεθειμένος και ανασφαλής;

Σε κάθε περίπτωση, η… αεράμυνα του Ολυμπιακού δεν αποδείχθηκε για πρώτη φορά, η κριτική όμως του Μάρκο Σίλβα στους δύο παίκτες, είναι λόγια του… αέρα και εξυπηρετούν αποκλειστικά την επικοινωνιακή πολιτική του ίδιου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα