Η Άμπερ Χερντ κατηγορεί για ξυλοδαρμό τον Τζόνι Ντεπ

ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙΕΣ

Όλα τα ωραία τελειώνουν με πόνο… Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ ξεκίνησαν πλέον το δημόσιο… ξεκατίνιασμα που ακολούθησε την είδηση της κατάθεσης διαζυγίου.

Πλέον, το σίριαλ μόλις ξεκίνησε με την Άμπερ Χερντ να κάνει λόγο για ενδοοικογενειακή βία πολλάκις και να φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφία της, σύμφωνα με την οποία δέχτηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπό της, από τα χέρια του Τζόνι Ντεπ.

Η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου πλέον και η 30χρονη ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως ο πρώην σύζυγός της της πρόσφερε χρήματα για να μην μιλήσει. Η αίτηση που έκανε για περιοριστικά μέτρα, έγινε δεκτή από τους δικαστές που αποφάσισαν πως ο Ντεπ δεν θα μπορεί να την πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Από την πλευρά τους, άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ντεπ αναφέρουν ότι μία ημέρα μετά την “υποτιθέμενη” επίθεση του ηθοποιού στην Χερντ, εκείνη πόσταρε φωτογραφίες της στο Instagram χωρίς να έχει κάποιο σημάδι πάνω της.

Η πλευρά της Χερντ πάντως, αναφέρει ότι το περιστατικό βίας της 21ης Μαίου δεν ήταν το μοναδικό, ενώ η νεαρή ηθοποιός σχολίασε: “Πραγματικά φοβήθηκα πως η ζωή μου βρισκόταν σε κίνδυνο. Ο Τζόνι άρπαξε το τηλέφωνο και μου το πέταξε στο πρόσωπο χτυπώντας με στο μάτι και το μάγουλο. Μετά με τράβηξε με δύναμη από τα μαλλιά, καθώς προσπαθούσα να σηκωθώ από τον καναπέ”. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, αρκετή ώρα αφού ο 52χρονος ηθοποιός αποχώρησε από το σπίτι του.

heard1

heard2

heard3

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα