Η Άρσεναλ θέλει να «αρπάξει» τον Χούμελς!

Εμφύλιο μεταξύ… Λονδίνου και Μάντσεστερ τείνει να προκαλέσει η υπόθεση του αμυντικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς!

Ο μάνατζερ της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τοποθέτησε τον Γερμανό στόπερ στην πρώτη θέση της μεταγραφικής του λίστας και ετοιμάζει πρόταση 37,5 εκατομμυρίων ευρώ προς τη διοίκηση της Μπορούσια, μπαίνοντας «σφήνα» στις συζητήσεις που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χούμελς έχει ήδη συμφωνήσει με τους «κόκκινους διάβολους» και πιέζει τη διοίκηση της Ντόρτμουντ να του ανοίξει το δρόμο για τη μεταγραφή του. Ωστόσο, η διοίκηση της Μάντσεστερ δεν τα βρίσκει με την αντίστοιχη γερμανική, ενώ και ο προπονητής της Μπορούσια, Γιούργκεν Κλοπ, θέλει να διατηρήσει για έναν χρόνο ακόμη τον καλύτερο αμυντικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιχειρεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να θέσει νέους όρους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Σε κάθε περίπτωση, η εμπλοκή της Άρσεναλ διαμορφώνει νέες συνθήκες, τόσο σε ότι αφορά στις επαφές με την ομάδα, όσο και στις συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα