Η έκκληση για τη χρήση ονόματος της Μαλού

Μια επίσημη ανακοίνωση μέσω email έστειλαν στα ΜΜΕ, οι ιθύνοντες της δισκογραφικής εταιρίας Cobalt που ανήκει η Μαλού. Παρακαλώντας να την παρουσιάζουν ως Μαλού και όχι Μαλού Κυριακοπούλου. Διαβάστε την ανακοίνωση και θα καταλάβετε:

 

«Μετά από ορισμένα (ευτυχώς μεμονωμένα) δημοσιεύματα που λανθασμένα αναφέρονταν στην καλλιτέχνιδα της Cobalt Music «ΜΑΛΟΥ» ως «Μαλού Κυριακοπούλου» θα ήθελα να υπενθυμίσω ξανά τα παρακάτω προς αποφυγή του ίδιου λάθος στο μέλλον:

 

  1. Το όνομα «Μαλού» είναι ένα ολοκληρωμένο brand, το οποίο δεν θα επιθυμούσαμε να αλλοιώνεται με την προσθήκη του επωνύμου ή του πραγματικού ονόματος της καλλιτέχνιδος όταν δημόσια αναφέρεστε σε αυτή.
  2. Το μονολεκτικό καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Μαλού» είναι το μοναδικό που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα στην επικοινωνία-προβολή της καλλιτεχνιδος στα media. Με αυτό το όνομα τη γνώρισε και την αγάπησε το κοινό που την ακολουθεί, αυτό χρησιμοποιεί στα τραγούδια, τα video clip, τις τηλεοπτικές & live εμφανίσεις της. Αν αναφερθεί κάποιος σε αυτή ως «Μαλού Κυριακοπούλου», το κοινό είναι λογικό να μπερδεύεται.
  3. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το επίθετο «Κυριακοπούλου» είναι πλεονασμός αφού προέρχεται, όπως έχει εξηγηθεί σε πολλές συνεντεύξεις, από τη συνένωση του Μα(ρια) & του (Κυριακοπού)λου. Το σωστό πραγματικό της όνομα είναι «Μαρία Κυριακοπούλου», αλλά ποιος τη γνωρίζει έτσι; (όπως συμβαίνει, άλλωστε, και με τόσους άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες)».
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα