Η έκπληξη του Αντώνη Ρέμου στον Σταμάτη Γονίδη για τη γιορτή του (ΦΩΤΟ)

Τα «χρόνια πολλά» on stage και η αφιέρωση!

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε ο Αντώνης Ρέμος στον σπουδαίο ερμηνευτή Σταμάτη Γονίδη ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Αντώνης Ρέμος επισκέφτηκε το Frangelico, όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τα έδωσε όλα on stage για χάρη του!

Φυσικά, δεν ήταν μόνος αλλά μαζί με την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ, που σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή τον πρώτο καρπό του μεγάλου τους έρωτα, τον κολλητό του Κώστα Πηλαδάκη και την παρέα τους.

Όταν βγήκε στη σκηνή ο εορτάζων Σταμάτης Γονίδης κάλεσε τον ταλαντούχο ερμηνευτή και εκείνος πήρε το μικρόφωνο και του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος φρόντισε να πει και ένα τραγούδι αλλά και να χειροκροτήσει την ερμηνεία τουΣταμάτη, ραίνοντάς τον με λουλούδια.

Αμέσως μετά, το γλέντι συνεχίστηκε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη το ντουέτο «Αμοιβαίος Έρωτας» που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος μαζί με την Άντζυ Σαμίουόπως συμβαίνει κάθε βράδυ στο Frangelico.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα