Η ήττα φέρνει(;) αντίδραση

Μπορεί οι συνεχόμενες νίκες στα φιλικά κόντρα σε μεγάλους συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Λίβερπουλ να είχαν σκορπίσει έναν άνεμο αισιοδοξίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η ήττα στην πρεμιέρα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Σουόνσι έφρε την απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ με τον πιο άμεσο τρόπο δήλωσε ότι πλέον πρέπει να μπει το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές και ενίσχυση των περισσότερων γραμμών της ομάδας και στην Αγγλία γίνεται χαμός ειδικά για τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τη Γιουνάιτεντ.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι πλησιάζει στην ομάδα ο Μάρκος Ρόχο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων». Η μετακίνηση θα κοστίσει στα ταμεία του συλλόγου κοντά στα 20 εκατ. ευρώ και επιπλέον θα δοθεί ο Νάνι για ένα χρόνο δανεικός στην πρώην του ομάδα.

Ωστόσο, όλο το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο «βαρύ χαρτί» των μεταγραφικών αναζητήσεων και αυτό δεν είναι άλλο από τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Αργεντινός που πλέον θα είναι πολύ περισσότερη ώρα στον πάγκο λόγω των αθρόας προσέλευσης αστεριών στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται ότι θέλει να αποχωρήσει για αυτό το λόγο από τους «μερένχες» και η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει ένα πακέτο ύψους 120 εκατ. ευρώ για να δελεάσει ομάδα και ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, θεωρείται πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια απόκτησης τού Ντάλεϊ Μπλιντ από τον Άγιαξ που είναι ένα «πολυεργαλείο» στα χέρια του Φαν Χάαλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα