Η Ίντερ ΔΕΝ μπορεί να αποκτήσει τον Γιάγια Τουρέ!

Εκτός της διεκδίκησης του Γιάγια Τουρέ τέθηκε επί της ουσίας η ομάδα της Ίντερ, μετά την απόφαση της επιτροπής Financial Fair Play να επιβάλλει στον ιταλικό σύλλογο πρόστιμο 6 εκατομμυρίων ευρώ και περιοριστικά μέτρα σε μεταγραφές και ρόστερ.

Η ομάδα του Μιλάνου καλείται να ακολουθήσει το ένα πιο απαιτητικό πλάνο… λιτότητας, ώστε να καλύψει το οικονομικά άνοιγμα που παρουσίασε από προηγούμενες χρήσεις. Σε περίπτωση που επέμενε στο πλάνο που παρέδωσε στην Επιτροπή, θα πλήρωνε περαιτέρω 14 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο, όπως επιβάλλεται από τους αυστηρούς κανόνες της UEFA.

Σύμφωνα με την απόφαση του Financial Fair Play, η Ίντερ καλείται να μειώσει τις οικονομικές της απώλειες στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για να φτάσει στο επίπεδο που απαιτείται, θα πρέπει να εμμείνει σε ανάλογη γραμμή μέχρι και το 2017!

Επίσης, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ίντερ θα έχει τη δυνατότητα να δηλώνει μόλις 21 παίκτες, αντί για 25 που προβλέπεται. Στο Μιλάνο υποστηρίζουν ότι με το πλάνο που θα ακολουθήσουν, θα υπερκαλύψουν τις απαιτήσεις της Επιτροπής και θα καταφέρουν σε πολύ συντομότερο χρονικό διάστημα να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί, ώστε να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που της αρμόζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα