Η αδειοδότηση των εγκαταστάσεων σε πρώτο πλάνο

Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων ήταν το επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με αντιπροσώπους των Περιφερειών της χώρας την Παρασκευή (1/12).

Στη διάρκεια της σύσκεψης μελετήθηκαν διεξοδικά όλες οι απορίες που είχαν προκύψει μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου και αποφασίστηκε η σύσταση κεντρικού συντονιστικού οργάνου, το οποίο θα στελεχώσουν εκπρόσωποι όλων των Περιφερειών, με στόχο την ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την έκδοση ερμηνευτικής εγκυκλίου το αμέσως επόμενο διάστημα, κατόπιν διαβούλευσης με τις Περιφέρειες. Την πρωτοβουλία του υφυπουργού χαιρέτισε το σύνολο των Περιφερειών.

Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γερακίνα Μπισμπίνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού της Αττικής, Σπύρος Πάντζας, καθώς και λοιποί εκπρόσωποι των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου και Νοτίου Αιγαίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα