Η ΑΕΛ 2-1 την Ελευσίνα και 22-0 στα κόρνερ!

Απίθανα πράγματα στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Λαρισαίοι νίκησαν 2-1 και πήραν προβάδισμα πρόκρισης, αλλά για να το καταφέρουν αυτό εκτέλεσαν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά… 22 κόρνερ, που όλα πέρασαν ανεκμετάλλευτα!

Εκτός των άλλων, αντιμετώπισαν μία ομάδα που έκανε μία φάση και έβαλε ένα γκολ! Τουλάχιστον η ΑΕΛ βρήκε δύο τέρματα με τον Ντοντό στο 29’ και με τον Αβραάμ στο 54’, τρία λεπτά μετά την προσωρινή ισοφάριση του Αγγελούδη (51’). Η ΑΕΛ έφτασε τους 3 βαθμούς, όσους έχουν τα Τρίκαλα και ο ΠΑΟΚ, αλλά με ένα ματς λιγότερο, ενώ η ομάδα της Ελευσίνας δεν έχει βαθμό σε δύο παιχνίδια. Όλα δείχνουν πως το δεύτερο εισιτήριο θα κριθεί στο θεσσαλικό ντέρμπι Τρίκαλα-ΑΕΛ, με τη λογική ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Μασούρας, Κόντορ, Σουλιώτης, Γκόλιας, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (56’ Χοτζάλι), Ουρτάδο, Ντοντό (56’ Ναζλίδης), Αβραάμ (56’ Κουτσιανικούλης) , Καπός.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Γκόμεζ, Τσούπρος, Κορομηλάς, Γραικός, Καμπούρης, Κασνέτσι (56’ Παλαιολόγος), Σιλιγαρδάκης, Δημόπουλος, Στόγιος (46’ Μέξης), Ζέλιος, Αγγελούδης (72’ Ναούμ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα