Η «Αιώνια Πόλη» καλεί Ποντόλσκι!

Την περίπτωση του Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άρσεναλ, εξετάζει η διοίκηση της Ρόμα, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι Ρωμαίοι έχουν ήδη κάνει κρούση στον μάνατζερ του διεθνούς Γερμανού και η ανταπόκριση που έτυχαν ήταν πολύ θετική, σε βαθμό που να εκφράζεται η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Ποντόλσκι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι δεν εμφανίζουν διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας τους μαζί του. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν δείχνει να του εμπιστεύεται μία θέση στην 11άδα, γεγονός που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Γερμανού. Ο τελευταίος, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει πως για όσο διάστημα παραμένει στην Άρσεναλ θα προσπαθεί για το καλύτερο.

Η Ρόμα θα κινηθεί για την απόκτησή του τον Γενάρη, αρκεί να είναι λογική στις απαιτήσεις της η Άρσεναλ. Ο Ρούντι Γκαρθία πιστεύει πως με την προσθήκη του Ποντόλσκι στην επίθεση, η ομάδα της «Αιώνιας Πόλης» θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές της στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι συνθήκες, λοιπόν, είναι οι κατάλληλες για τη μεταγραφή του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος, δεν αποκλείεται σε λίγες μέρες να αγωνίζεται δίπλα στους «δικούς μας», Τοροσίδη, Μανωλά και Χολέμπας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα