“Η αναξιόπιστη κυβέρνηση να πάψει να κρατά αιχμάλωτη τη χώρα”

Για αναξιόπιστη κυβέρνηση που απέτυχε πλήρως μιλάει η Ν.Δ. που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μαξίμου με αφορμή τις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου, την Τρίτη, στην εκδήλωση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τους φόρους και έχουν ζοριστεί τα μεσαία στρώματα γιατί δόθηκε προτεραιότητα στους απόλυτα φτωχούς. «Κάναμε λάθος στην πρόβλεψη για το πόσο γρήγορα μπορείς να αντιμετωπίσεις τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά και έτσι έπεσε το βάρος στα μεσαία στρώματα».

H ανακοίνωση της Ν.Δ.

«Ο κ. Τσακαλώτος ομολογεί ότι, με την πολιτική της, η Κυβέρνηση Τσίπρα διέλυσε την μεσαία τάξη. Ομολογεί ότι απέτυχαν στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Ομολογεί ότι έκαναν λάθη στις εκτιμήσεις τους.Στην πραγματικότητα, ομολογεί ότι αυτή η Κυβέρνηση είναι αναξιόπιστη και απέτυχε παταγωδώς, με βαριές συνέπειες για όλους τους Έλληνες».

«Ας πάψουν, λοιπόν, να κρατούν αιχμάλωτη τη χώρα», καταλήγει στη σχετική ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα