Η ανωτερότητα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη

H επιτροπή που διοργάνωσε τη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ δεν κάλεσε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και το γεγονός αυτό κατακρίθηκε από τους πάντες, ωστόσο ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου έδειξε την ανωτερότητά του.

Με επιστολή του, αφού πρώτα ενημέρωσε πως δεν κλήθηκε, στη συνέχεια είπε τα καλύτερα για τον Ιβάν Σαββίδη, δείχνοντας το πόσο ανώτερος άνθρωπος είναι παρά το ότι δεν τον κάλεσαν:
«Σχετικά με την απουσία μου από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ και για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα έδινα το παρόν μου, εφόσον είχα προσκληθεί.
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει πάντα επιτυχίες, μα κυρίως να συνεχίσει να προσφέρει έντονα, ευχάριστα συναισθήματα στις χιλιάδες του κόσμου, που την ακολουθούν με πάθος.
Οι προοπτικές για τον ΠΑΟΚ είναι ευοίωνες και η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην κεφαλή της ποδοσφαιρικής ομάδας, δίνει σε κάθε ΠΑΟΚτσή το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι κλείνοντας ο σύλλογος έναν αιώνα ζωής, θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να γιορτάζουμε.
Με τιμή
Δημήτρης Σαλπιγγίδης»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα