Η απάντηση για το «λουκέτο» στο στέκι του Βέρτη: «Ανθρώπινο λάθος ενός και μόνο υπαλλλήλου»

Με 48 ωρο λουκέτο, τιμώρησε το κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) το νυχτερινό κέντρο YTON που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Το βράδυ του Σαββάτου ελεγκτές βρέθηκαν να διασκεδάσουν ως πελάτες στο μαγαζί, όπου μέχρι και τις 4.30 τα ξημερώματα τσέκαραν την κίνηση σε είσοδο, ταμεία και λουλούδια.

Από τον έλεγχο του κλιμακίου διαπιστώθηκε πως στο νυχτερινό μαγαζί διασκέδαζαν πάνω από 3.000 άτομα και δεν είχαν κοπεί 32 αποδείξεις συνολικής αξίας 6.500 ευρώ.

Οι ιθύνοντες του νυχτερινού κέντρου μετά από αυτό οφείλουν να προσκομίσουν τα βιβλία στην εφορία ώστε να ελεγχθούν μαζί με και με το συμβόλαιο του τραγουδιστή, ενώ με ανακοίνωσή τους το μεσημέρι της Κυριακής θέλησαν να ζητήσουν συγγνώμη που το μαγαζί θα μείνει κλειστό, επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε έναν μόνο εργαζόμενο που αθέτησε τις οδηγίες.

«Με μεγάλη  λύπη σας ανακοινώνουμε πώς απόψε το YTON δεν θα λειτουργήσει, αφού από το ανθρώπινο λάθος ενάντια στις οδηγίες μας ενός και μόνο υπαλλήλου δημιουργήθηκε αρνητική φορολογική εικόνα» ανέφεραν αρχικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα