Η απάντηση της Μίνας Αρναούτη στην αγωγή εναντίον της από την οικογένεια Παντελίδη

 

 

Η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε αγωγή 40 σελίδων εναντίον της Μίνας Αρναούτη με αποτέλεσμα να δώσει την δική της απάντηση μέσα από τα social media.

Η αφορμή για την αγωγή ήταν η συμπεριφορά της Μίνας Αρναούτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα οι αιχμηρές αναρτήσεις για την εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης με κατευθείαν αναφορές στα μέλη της οικογένειας και χαρακτηρισμούς καθόλου κολακευτικούς.

«Με την παρούσα αγωγή ζητάμε την προστασία της προσωπικότητας μας και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που η εναγόμενη προκάλεσε σε έκαστο εξ ημών ένεκα της παράνομης και υπαίτιας προσβολής της προσωπικότητας μας.

«Η εναγόμενη προβαίνει συστηματικά και κατ’ επανάληψη σε αναρτήσεις δημοσιεύσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ισχυριζόμενη, ενώπιον τρίτων, απολύτως ψευδή γεγονότα εις βάρος μας, εν γνώση της αναλήθειας τους, τελώντας την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφημίσεως, πλήττοντας την τιμή και την υπόληψη μας».

Σύμφωνα με την αγωγή τα τρία μέλη της οικογένειας Παντελίδη ζητούν από την Μυρσίνη Αρναούτη το ποσό των 21.000 ευρώ έκαστος, δηλαδή 63.000 συνολικά τα οποία σκοπεύουν να καταθέσουν στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Μετά την δημοσιοποίηση της αγωγής η Μίνα Αρναούτη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα σκίτσο του Αρκά το οποίο έγραφε:«Ξέρω ότι ένα πράγμα σας θυμώνει περισσότερο από το να σας λένε ψέματα: να σας λένε την αλήθεια».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα