Η απάντηση του Αρναούτογλου στον Κανάκη

Στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” της περασμένης εβδομάδας ο Αντώνης Κανάκης μίλησε ανοικτά κατά της απόφασης του Γρηγόρη Αρναούτογλου να καλέσει στο σόου που παρουσιάζει τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο παρουσιαστής του ” The 2Night Show” απάντησε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, πως όσο κάνει τηλεόραση, θα δίνει βήμα σε όλους τους ανθρώπους.

«Όσο κάνω εκπομπή στην τηλεόραση, θα πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι θα έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν στην ελληνική τηλεόραση και οι τηλεθεατές είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι-νομίζω πρέπει να σκέφτεσαι διαφορετικά για να μην το πιστεύεις αυτό- να αποφασίσουν αν αυτά που λέει ένας καλεσμένος είναι σωστά ή όχι.

Το να αρχίσω να λέω πως αυτός δεν θα βγει στην τηλεόραση, διότι αυτά που θα πει δεν είναι καλά, νομίζω ότι με κάνει να γίνομαι πιο… πιο… απαυτό που δεν πρέπει να γίνω. Δε θα κρίνω εγώ ποιος θα πει τι, θα κρίνει ο κόσμος αν αυτά που λέω είναι σωστά.

Θα βγάζουμε στην τηλεόραση αυτούς που μας αρέσουν ή μόνο αυτούς που δεν έχουν ακραίες συμπεριφορές; Ο καθένας ό,τι νομίζει και ό,τι πιστεύει…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα