Η απαξιωτική δήλωση του Μιχάλη Ρακιντζή για Βανδή-Ζήνα (βίντεο)

Μετά και την εμφάνισή του στη Γιουροβίζιον, ο Μιχάλης Ρακιντζής που δέχτηκε τα πυρά πολλών , αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας . Μη κάνοντας μουσικές εμφανίσεις, και μη δίνοντας συνεντεύξεις, ο τραγουδιστής φέρεται πώς έκανε στροφή στην καριέρα του, φεύγοντας μακριά από τις νυχτερινές πίστες. Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, εξήγησε το γιατί.

«Νομίζω δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω στα μπουζούκια, όχι ότι έχω κάτι με τα μπουζούκια. Ίσα ίσα η λαϊκή μουσική μου αρέσει. Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι που δεν μου πάει, νομίζω ότι θα ήμουν και αστείος. Δεν ανήκω σε αυτή τη νοοτροπία» δήλωσε ο Μιχάλης Ρακιντζής και όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα τον βλέπαμε μαζί με την Δέσποινα Βανδή ή την Πέγκυ Ζήναμ ο τραγουδιστής δυσανασχέτησε… «Δεν χρειάζεται ερώτηση τώρα σε αυτό. Σας είπα από την αρχή ότι δεν ταιριάζω σε τέτοιους χώρους. Δεν είμαι ούτε για λουλούδι, ούτε για λεζάντα.»

Τι απάντησε όμως για το αν πιστεύει ότι υπάρχει στην Ελλάδα μεγάλος ποπ σταρ;

«Αν υπήρχε ένας μεγάλος ποπ τραγουδιστής στην Ελλάδα θα το ξέραμε όλοι. Εννοώ αυθόρμητα έτσι; Γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα μετά από υπερβολική διαφήμιση. Δεν μπορώ να το δω έτσι, εγώ μετράω τη δουλειά του καθενός, δεν μετράω το πόσο εκτίθεται. Νομίζω ότι δεν υπάρχει, νομίζω ότι υποφέρει αρκετά η μουσική, εδώ και αρκετά χρόνια. Αν σήμερα θεωρείται επιτυχία να έχεις δύο χιλιάδες κόσμο, εμείς με δέκα χιλιάδες κλαίγαμε, δηλαδή ήταν αποτυχημένη η συναυλία» απάντησε εκείνος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα