Η «αποκρουστική» Τζολί κι η «δεν τα σώνω» Πιπιλή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ «ΚΑΡΦΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

Η επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στη Ελλάδα δεν θα μπορούσε να περιοριστεί στον λόγο –δηλαδή την προσφυγική κρίση– που την έφερε στη χώρα μας.

Κάτι η διεθνής ακτινοβολία της χολυγουντιανής σταρ, κάτι η επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και η τετ-α-τετ συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έδωσε τροφή για λογιών λογιών σχόλια.

Πολλά μάλιστα από αυτά ήταν ιδιαιτέρως καυστικά όπως για παράδειγμα αυτό που έκανε η πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή, η οποία από τον ραδιοφωνικό «αέρα» του Alpha 989 έκανε λόγο για «καρακιτσαριό» και «λιγούρια».

«Ήταν αποκρουστική η εμφάνιση της Ατζελίνα Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου» σχολίασε επί λέξη η Φ. Πιπιλή για την Πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και συμπλήρωσε: «Με τρία “λιγούρια” στη γωνία να τη χαζεύουν. Η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Παππάς, ο κ. Κουϊκ. Αυτό το “καρακιτσιαριό” δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά».

Φυσικά λόγω της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, η πρώην «γαλάζια» κοινοβουλευτικός «περιέλαβε» τόσο τον Φαήλο Κρανιδιώτη όσο και τον Πάνο Καμμένο.

Συγκεκριμένα, για τη διαγραφή Κρανιδιώτη η κ. Πιπιλή συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη που όπως είπε «μας απάλλαξε από Φαήλους. Όπως πληρώσαμε τον Τάκη Μπαλτάκο θα πληρώναμε και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, αν δεν τον ξεπέταγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Εξίσου σκληρή ήταν η Φ. Πιπιλή και για τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. λέγοντας τα εξής:

«Είναι ένα πολιτικό παιδί, από 26 χρονών το μόνο επάγγελμα που κάνει είναι να είναι Βουλευτής. Συμπαρασύρεται από την πτώση του Αλέξη Τσίπρα, η στάση του απέναντι στον Γιάννη Μουζάλα είναι για να έχει κάτι να παίζει εκτός από τρενάκια. Μετράει τις δυνάμεις του για τις επόμενες εκλογές, προσπαθεί να διασωθεί για να μην τον συμπαρασύρει στην πτώση του ο Αλέξης Τσίπρας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα