Η απολογία στο δικαστήριο του Χατζηγιάννη για τα παράνομα εμβάσματα των 5,5 εκ.ευρώ (βίντεο)

Τίτλοι τέλους= στη δικαστική μάχη του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα εμβάσματα, ύψους 5,3 εκ. ευρώ στην Κύπρο, όπως όλα δείχνουν, μετά και την απολογία του, θα πέσουν από το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας.

Έχοντας στα χέρια του πολλά έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα ισχυρίστηκε, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου συζητήθηκε η υπόθεση των εμβασμάτων που είχε αποστείλει τη διετία 2010-2011 στην Κύπρο για τα οποία του έχει επιβληθεί πρόστιμο που υπερβαίνει τα 4 εκ. ευρώ.
«Μόνη μου ελπίδα είναι απόφασή σας. Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα με διάφορους τρόπους από αυτή την υπόθεση. Θέλω μόνο να σας πω ότι σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν». Με αυτά τα λόγια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσπάθησε να πείσει τους στους δικαστές πως το πρόστιμο που του έχει καταλογιστεί είναι υπέρογκο και αδυνατεί να το πληρώσει.

Η συνήγορός του Ευαγγελία Μάντζου τόνισε μάλιστα στους δικαστές πως ήδη ο γνωστός τραγουδιστής έχει υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και είναι υποχρεωμένος να δίνει το εξοντωτικό, όπως το χαρακτήρισε ποσό των 45.000 ευρώ το μήνα.«Περισσότερες από 100 οικογένειες ζουν από το Μιχάλη Χατζηγιάννη» είπε η συνήγορός του στο δικαστήριο εξηγώντας τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει από τη στιγμή που έπεσε στην τσιμπίδα του ΚΕΦΟΜΕΠ προ διετίας.

«Από το 2000 έως το 2010 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει καταβάλει φόρους που υπερβαίνουν τα 3,5 εκ. ευρώ» τόνισε η συνήγορος του καλλιτέχνη η οποία δεν παρέλειψε να μιλήσει για την 20ετή πορεία του στο τραγούδι, αφού εργάζεται, όπως είπε, από 18 ετών.

Αναμένεται η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.

Ο τραγουδιστής βγαίνοντας από το δικαστήριο μίλησε στις κάμερες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα