Η «απολογία» του Ντάνιελ Πράνιτς

Εξηγήσεις για την… παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με αφορμή το σχόλιό του για την περίπτωση του Φραν Τουντόρ έδωσε, μέσω Facebook ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς.

Αναλυτικά η δήλωση του διεθνούς Κροάτη των «πράσινων»:
«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι αναφορικά με όσα γράφτηκαν στον Τύπο μετά το μήνυμά μου προς τον Φραν Τούντορ. Το μοναδικό μου κίνητρο και ο στόχος που είχα με το μήνυμα που έγραψα, ήταν να συγχαρώ τον μικρό για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Κροατίας με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ.

Δεν υπάρχουν ούτε υπόνοιες, ούτε σπόντες, ούτε διάθεση να συζητήσω τι δεν πήγε καλά με τον Φραν και τον Παναθηναϊκό. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή γενικότερα, είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ανάμεσα σε δύο πλευρές, δίχως να σημαίνει ότι από τις δύο είναι λανθασμένη. Απλά έγινε… Προχωράμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας.

Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι. Πάντα παλεύω και δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Είναι κάτι που αναγνώρισα και στον Φραν. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ήθελα να του ανεβάσω το ηθικό και να τον ενθαρρύνω για τη συνέχεια ώστε να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να το κάνει κάθε μέρα αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα αποδώσει καρπούς και θα επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα