Η «απουσία» του Πολ Γουόκερ ήταν αισθητή!

Την προγραμματισμένη της πρεμιέρα έκανε η ταινία «Fast & Furious 7», στο Λος Άντζελες! Η αλήθεια είναι ότι η λάμψη μπορεί να μην έλειπε από μία τέτοια βραδιά, αλλά εκτός από χαμόγελα χαράς για την ολοκλήρωση και την προβολή της, δεν έλειψαν τα δάκρια και η συγκίνηση στη μνήμη του Πολ Γουόκερ.

Πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες κάνει απόψε!

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας έκαναν δηλώσεις για την «απουσία» του Πολ Γουόκερ, και ήταν αρκετά συγκινημένοι με τα όσα είπαν για τον συνάδελφο τους που έφυγε νωρίς και άδικα από τη ζωή. «Αυτή η ταινία είναι κάτι παραπάνω από μία ταινία. Υπάρχει κάτι συναισθηματικό που συμβαίνει την ώρα που την βλέπεις και σε κάνει να εκτιμάς όλους τους ανθρώπους που αγαπάς, γιατί δεν ξέρεις ποια θα είναι η μέρα που θα τους δεις για τελευταία φορά», είπε ο Βιν Ντίζελ, προσθέτοντας ότι τα γυρίσματα μετά τον χαμό του Πολ Γουόκερ, τον Νοέμβριο του 2013, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.
«Χάσαμε κάποιο πολύ αγαπημένο μας πρόσωπο όταν γυρίζαμε την ταινία… Είμαι σίγουρος ότι ο Πολ μας βλέπει από εκεί ψηλά και χαμογελά! Θα σε αγαπάμε για πάντα Πολ! Πάντα θα είσαι κομμάτι της ζωής μας!», είπε ο Νιλ Μόριτζ, ενώ ο Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες ανέφερε συγκινημένος: «είναι δύσκολο το να βλέπεις την ταινία, αλλά, ταυτόχρονα, είναι και συναρπαστικό. Σίγουρα, ο Πολ θα αγαπήσει τον τρόπο με τον οποίο την ολοκληρώσαμε».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα