Η απόπειρα αυτοκτονίας της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν το ξέρει ούτε η οικογένειά μου»

Μετά και τον σάλο που προκάλεσε η πασχαλινή της διαφήμιση, η Άντζελα Δημητρίου έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών. Μέχρι και η Όλγα Τρέμη της τηλεφώνησε προσωπικά για να βγει στο δελτίο ειδήσεων. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας στο «Down Town» παραδέχτηκε πώς έχει τα πάντα από πλαστικές επεμβάσεις ενώ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι έχει προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μεγάλη συζήτηση έγινε για το «χτύπα σαν άντρας»…

Βγήκαν και είπαν ότι με αυτή την ατάκα της διαφήμισης βγάζω σαδισμό. Είμαστε με τα καλά μας; Είπαν ακόμη ότι περνάω μηνύματα υπέρ της κακοποίησης των γυναικών. Αν είναι δυνατόν, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ άντρας και μόνο σεξιστική δεν ήταν αυτή η ατάκα. Καθαρό χιούμορ ήταν. Μίλησαν επίσης για προσβολή των θείων, επειδή στη διαφήμιση κρατώ μια λαμπάδα. Μέχρι και τα καράτια του δαχτυλιδιού που φορώ με τα αρχικά μου μέτρησαν και δήλωσαν ότι είμαι σατανίστρια. Έλεος πια, ρε παιδιά. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.

Έχει συμβεί κάποιο θαύμα στη ζωή σας;

Πιστεύω βαθιά στην Παναγία και στον Χριστό. Με έχουν σώσει πάρα πολλές φορές και θα συνιστούσα σε πολύ κόσμο –ιδιαίτερα στους νέους– να πηγαίνουν να μιλούν σε έναν πνευματικό. Όταν σκοτώθηκε ο αδερφός μου σε τροχαίο και τρεις μήνες μετά πέθανε ο πατέρας μου, έπαθα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου η Παναγία. Μου εμφανίστηκε σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντίλι στο κεφάλι και μου μίλησε.

Και τι σας είπε;

Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και πήγαινα να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου – ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο. Εκείνη την ώρα, λοιπόν, εμφανίζεται μπροστά μου η Παναγιά και μου λέει «δεν έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις τη ζωή σου, γύρνα στο σπίτι σου. Σε περιμένει η οικογένειά σου».


Σας αγχώνει ότι σε δέκα χρόνια θα είστε 70 χρόνων; 


Ούτε πρόκειται να μεγαλώσω ποτέ ούτε με αγχώνει ο χρόνος. Είμαι 61 χρόνων και νιώθω βαριά 25. Έχω μια μάνα που είναι 86 χρόνων σήμερα και την καμαρώνω. “Μακάρι να φτάσω στην ηλικία σου και να είμαι όπως εσύ” της λέω.

 Πόσες πλαστικές έχετε κάνει;

Έχω κάνει τα πάντα από πλαστικές, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δηλώσω. Και θα τα κάνω ξανά. Είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω. Έχουν βγει και τα “νήματα” τώρα, μια χαρά.

Κάποιοι δηλώνουν ότι έχετε παραμορφωθεί από τις πλαστικές.

Βλέπετε πουθενά πάνω μου κόψιμο; Φαίνονται τίποτα ράμματα; Αφού η επιστήμη έχει προχωρήσει, γιατί να μην την εκμεταλλευτούμε; Όλες έχουν τραβηχτεί, από τα 17 ακόμη ξεκινούν τα  πρώτα μπότοξ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα