“Η απόφαση για τις άδειες ήταν νίκη της λογικής και η Ν.Δ. να μην πανηγυρίζει”

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98.

Εγώ δεν ζητάω την παραίτηση Παππά γιατί στην κεντρική ιδέα του νόμου συμφωνώ, δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που είπε πως θεωρεί ανοησία της ΝΔ να ζητεί παραίτηση πρωθυπουργού, «πρωθυπουργός είναι, κάνει ό,τι θέλει για το ποιος θα είναι υπουργός αλλά θα πρέπει να κινείται στα όρια του νόμου του ΕΣΡ», σημείωσε.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι δεν θα πρέπει η κυβέρνηση να επιτίθεται στους δικαστές. «Δεν διδάχθηκαν τίποτα; Αν ετοιμάζονται για νέες παρανομίες θα πρέπει να προσέξουν και να προσέξει ο κ. Τσίπρας να μην παρασυρθεί από τους σκληρούς γιατί θα καταστραφεί.

«Οι δικαστές είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι και δεν έχουν ανάγκη κανέναν και οι αποφάσεις που βγάζουν είναι με λογική» σημείωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Επίσης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν υπέστη ήττα απλά αρμένιζε στραβά είπε, οι δικαστές αποδίδουν δικαιοσύνη, και εγώ θεωρώ νίκη της λογικής και καλά θα κάνει η ΝΔ να μην πανηγυρίζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα