Η απόφαση-σοκ του δικαστηρίου για τα «μαύρα» 5 εκ.ευρώ του Χατζηγιάννη

Μετά τον διασυρμό ήρθε η δικαίωση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.Με μια εμπεριστατωμένη απόφαση ο τραγουδιστής  δικαιώθηκε από την δικαιοσύνη για την υπόθεση με τα εμβάσματα των 5 εκ. ευρώ για τα οποία είχε κατηγορηθεί ότι είχε βγάλει παράνομα στο εξωτερικό.

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκρινε άκυρα τα πρόστιμα της εφορίας, η οποία καλείται να του επιστρέψει όλες τις δόσεις που πλήρωσε μέχρι σήμερα, ποσό που αγγίζει τις 750.000 ευρώ αλλά και να άρει κάθε αναγκαστικό μέτρο σε βάρος του!

Επισημαίνεται ότι η υπόθεση συζητήθηκε στο διοικητικό Εφετείο Αθηνών τον περασμένο Μάιο υπό το χειρισμό της έγκριτης κι ειδικής σε φορολογικές υποθέσεις δικηγόρου, Ευαγγελίας Μάντζου, κι αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον η σχετική απόφαση λόγω του πιλοτικού χαρακτήρα της…
Η δικηγόρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη, κα Μάντζου, πέτυχε να εκδοθεί μια δικαστική απόφαση που θα προκαλέσει «πονοκέφαλο» στις φορολογικές αρχές της χώρας.

«Εξαρχής τόσο εγώ όσο και ο κύριος Μιχάλης Χατζηγιάννης είχαμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία αποτελεί ανάχωμα στους ελέγχους των φορολογικών οργάνων» δήλωσε στο STAR.

Όλο αυτό το διάστημα κα μέχρι να τελειώσει η δικαστική του περιπέτεια ο τραγουδιστής δεν αποδεχόταν τηλεοπτικές προτάσεις που του είχαν γίνει, ενώ έκανε λιγοστές συναυλίες, θέλοντας μέχρι να αποδειχτεί η αλήθεια να μη δίνει τροφή για σχόλια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα